maandag 24 oktober 2016

Hollandse luchten.....

De momenten waarop je ochtends door de polder naar je werk rijdt is echt werelds. Als je ziet hoe Noord-Holland soms ontwaakt in prachtig zonlicht of een prachtige laag hangende mist over het weiland of zonsondergang.....het is altijd weer een genot om naar te kijken... puur genieten dus. Nu heb ik niet altijd een geschikte camera mee maar wel altijd mijn telefoon. Het zijn geen super opnames maar wel leuk om jullie te laten zien....ben benieuwd wat jullie er van vinden.2 opmerkingen:

  1. Zo je bent lekker bezig geweest, mooie sfeervolle opnames.
    De 2e foto heeft fraaie laagjes, de twee foto's met het rood in de lucht geeft een mooie weerspiegeling in het water. Leuk de huizen laag geplaatst met daarboven de fraaie lucht. De molen waarin de zon in het raam weerspiegelt vind ik helemaal super.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fraaie sfeeropnames vanuit mooie standpunten. De tweede foto heeft mooi laagjes, de 1e en 4e foto mooi spannende luchten met op de 4e ook mooi licht op de gevels van de huizen. Foto 3 en 5 hebben de geweldige sfeer van het begin van een prachtige dag, schitterende kleuren en in foto 5 bovendien een fraaie reflectie. De 6e foto is extra leuk door de verlichtte vensters en de 7e boeit me door de reflectie en de ronding van de oever. Mooi hoor!

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats uw reactie