vrijdag 2 december 2016

Tegenlicht opname van de Grote blauwe Zilverreiger...

Heb toch nog een paar opnames redelijk gekregen maar het blijft toch erg moeilijk om een witte vogel en met tegenlicht er een beetje goed op te krijgen. Moest aardig wat ruisreductie gebruiken in Lightroom maar ook weer niet teveel anders wordt de grote zilverreiger zo gladjes.  De opname van Wil is wel goed gelukt en met een fraaie achtergrond dus ik ben benieuwd wat jullie van deze van vinden?4 opmerkingen:

 1. Mooie beelden van de zilverreiger, komen goed over maar de invloed van de ruisreductie geeft technisch gezien een wat minder resultaat. Het gaat toch ten koste van wat scherpte jammer genoeg. Desondanks het bekijken/publiceren wel waard hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt helemaal Hanry en bedankt voor je feedback! Groet Marcel

   Verwijderen
 2. Het is wel leuk dat je deze beelden kunt laten zien van de GBZR :-) De vogel staat er goed op ondanks het weghalen van de ruis. Het is zo'n gladde vogel, het is zowiezo lastig om hem goed te krijgen. Zou er tevreden mee zijn.
  Ik kom net terug van een rondje polder en daar liep ook een GBZR, daar mijn best opgedaan maar viel ook wat tegen vanwege het licht. Maar het is leuk om er mee bezig te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Plaats uw reactie