dinsdag 20 december 2016

Wat een belevenis

Afgelopen maandag weer heerlijk in een vogelhut gezeten samen met Wil. Dit doen we wel eens meer en dat bevalt prima. Meestal hebben we samen genoeg gespreksstof en de nodige humor op zo'n dag maar deze ochtend was daar helaas geen tijd voor. Tjonge wat hadden we veel vogels voor de hut gehad echt super. Wil zat te hopen op een appelvink voor de lens nou die kreeg ze hoor. Ik was niet klaar met instellen of er zat er al eentje voor de hut. Ik hoorde gelijk die camera van Wil als een gek ratelen niet normaal meer....grapje. Ook weer een hele mooie ervaring want het zijn prachtige vogels om te zien elke keer weer en dat verveelt nooit. Even je adem inhouden en genieten. Dus die konden we ook schrappen van het lijstje. En eigenlijk ging dit de hele ochtend zo door echt niet normaal meer..... voor ons puur genieten maar ook hard werken met al die snelle vogels. Het tweede dagdeel zouden we in een andere hut zitten voor de buizerd. Ook spannend natuurlijk maar rustiger dan de eerste hut....althans dat dachten wij maar niet dus. Na een paar uurtjes wachten werd onze rust in een klap verstoord door twee vechtende blonde buizerds. We hadden van tevoren nog wel afgesproken om eerst te wachten totdat ze op het aas gingen zitten maar nee hoor Marcel begon gewoon te schieten alsof zijn leven er vanaf hing...sorry Wil was niet de bedoeling. Nou dan zit je hart in je keel van de spanning en de stress met twee prachtige roofvogels voor de hut....echt helemaal top dus. Einde dag nog een lekker kop snert ergens gegeten en daarna voldaan richting huis. Superdagje!









3 opmerkingen:

  1. Nou Marcel je mag niet mopperen over het resultaat. Echt mooi hoor en ja wat was dat geweldig om mee te maken, dit hadden we niet verwacht.
    Die mensen die daar in dat mooie huisje achter de bomen wonen, zullen die weten wat er zich daar allemaal afspeelt?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi spektakel heb je hier kunnen vastleggen. Adrenaline verhogend denk ik wel. De blikken die de vogels elkaar toewerpen zijn prachtig in beeld gebracht. Indrukwekkend.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats uw reactie