zaterdag 11 maart 2017

Gemiste kans....

Afgelopen vrijdag een nieuwe vogelhut uitgeprobeerd samen met Wil en Piet. De hut was prima maar het uitzicht was erg rommelig dus niet erg bevorderlijk voor je achtergrond zeg maar. Nu kun je vogels niet dwingen maar volgens de site van Vogelbescherming Nederland was deze hut de vogelhut van de maand met vele soorten zoals sperwer, buizerd, grote zilverreiger en nog veel meer. Nou we hebben deze allemaal niet gezien en dan geef je hoop al snel op en als je uitzicht er ook nog eens heel rommelig uitziet dan is niks goed op een gegeven moment. Heb Wil aardig horen mopperen naast me maar geheel terecht want ik stoorde me er al halverwege ochtend aan die rommel. Maar dit mocht de pret niet drukken het was erg gezellig en we hebben veel gelachen en we hebben weer eens wat nieuws geprobeerd....dus eigenlijk stiekem toch een geslaagd dagje toch?


3 opmerkingen:

  1. Wat ben je toch een optimist , ha ha, gelukkg maar. Ik baal nog steeds als een stekker, wat een takkentroep was het. Deze foto van jouw maakt me wel een beetje blij deze groenling staat er prima op.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat het zo tegenvalt als je je verheugd op een dagje fotograferen, is dan een aardige domper. Maar deze foto maakt het toch wel een beetje goed, de groenling staat er fraai op zo. De achtergrond zou iets zachter mogen zijn, maar het is toch wel een mooi resultaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. We hebben in ieder geval gelachen, het probleem van deze hut is dat je niet voor de hut kan komen en dus hinderlijke elementen kan verwijderen en of aan passen wat erg jammer is omdat het verder een hele mooie hut is.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats uw reactie