zaterdag 18 maart 2017

Net niet.....

Afgelopen vrijdag weer even lekker gefotografeerd samen Wil. We zijn even gaan kijken in een stukje polder waar wij nog niet geweest waren althans ik niet. Veel vogels gezien en het is een prachtige stukje natuur. Ook de grutto weer gezien na een lange tijd dus dat was wel weer erg leuk. Maar tijdens onze wandeling ook aardig wat vlucht kunnen nemen maar het blijft toch erg lastig en zeker als je onderwerp klein en snel is en ook nog eens zwartwit van kleur is. Niet makkelijk dus. Hieronder een opname van twee kievitten die achter elkaar aan zitten in vlucht. Opname is niet super maar wel een gaaf moment en houding. Kon de foto niet al teveel oplichten anders wordt het te korrelig...lucht te wit...en je raakt de doortekening kwijt.....Het gaat mij hier puur om de houding. Leuk toch?


2 opmerkingen:

  1. Prachtig vliegbeeld met opvallende details zoals de bruine stuit die je normaal nooit ziet. Ook opvallend dat de linkervogel 1 poot verstopt heeft onder het verenpak. Ik zag dat wel eens bij meeuwen die met de Texelse boot meevliegen, maar kennelijk is dat bij meer vogels het geval.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een feestje hier in de lucht, mooi zo met zijn twee├źn. Ze gaan zo snel dat je best trots op deze opname kan zijn. Niet helemaal topscherpte maar het is haast niet te doen.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats uw reactie