dinsdag 18 april 2017

Zacht....

De opdracht is nu... "zacht"..en ook daar kun je alle kanten mee op. Wil nog bedankt voor het doorsturen van het onderwerp. Vindt de opdracht moeilijk want er zijn nogal wat onderwerpen zacht. Maar hoe ga je dit een beetje knap op de foto zetten en dat het ook eens origineel is en dat het een beetje aanspreekt. En natuurlijk met het onderwerp..Zacht. Loop al de gehele dag te peinzen wat een beetje leuk overkomt op de foto. Toch maar weer eens kijken in mijn archief en toen kwam ik deze oude opname tegen en die heeft eigenlijk alles wat betrekking heeft op het woord zacht....zachte tinten...achtergrond is zacht....de pad is zacht....dus eigenlijk de juiste opname. Wat vinden jullie?


2 opmerkingen:

  1. Foei....niet uit je archief plukken hoor, elke dag op,pad gaan�� De foto is mooi zacht, maar ik durf een pad niet aan te raken, dat is mijn makke. Ben benieuwd wat we morgen weer voor en opdracht krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wist niet dat een pad zacht is, raak ze nooit aan eigenlijk. -;) Maar het is in ieder geval een zachte opname en je hebt het thema origineel benaderd.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats uw reactie