vrijdag 14 juli 2017

Zwartsprietdikkopje....

Vanochtend even gezellig Wil op de koffie gehad. Beide de laatste weken weinig fut en tijd gehad om weer eens wat af te spreken dus zijn we er vandaag maar even op uit gegaan voor de vlinders of vogels. Nou eenmaal onderweg trok de wind aardig aan en er viel af en toe ook wat regen maar we zijn toch gaan zoeken of we wat leuks konden vinden. We kwamen een prachtig vlindertje tegen de zwartsprietdikkopje. Had deze nog nooit in het echt gezien en ik dacht dat hij of zij veel groter waren maar niet dus. Ben er zeker niet ontevreden over maar ik ga daar zeker nog eens naar toe maar dan met beter weer. Wat vinden jullie?

2 opmerkingen:

  1. Nou dit valt 100% mee he? Het waaide zo idioot hard en dus een knappe prestatie. Je lens doet het prima, erg mooie scherpte op de vlinder. Ik denk dat de eerste en derde een mannetje is en de middelste eenvrouwtje. Maar weet het niet zeker.
    Top.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou, ik zou hier ook blij mee zijn met deze fraaie resultaten. Met de stevige wind vanmiddag een mooie prestatie om dit zo prachtig scherp vast te legen. Mooie composities!

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats uw reactie