dinsdag 26 september 2017

Wat een ontmoeting op een mistige dag....

Vandaag samen met Wil een rondje polder in de mobiele schuilhut. Soms is het helemaal niets met de vogels en soms ga je naar huis met een prachtige ontmoeting. Zo gaat dat met vogelen. De ene spot op een dag 20 buizerds in het weiland en de ander gaat met een mooie herinnering naar huis of met een prachtige opname. Moet helaas wel zeggen dan mijn auto niet zo geschikt om vogels te spotten dus als er dan iets moois voorbij komt aan de linkerkant van de auto dan is de bijrijder meestal de pineut. Eerst had Wil een mooie torenvalkvrouw te pakken en later kreeg ik er twee voor de lens. Een mooie sperwervrouw en een torenvalkvrouw. Die twee hadden ruzie en dat was mooi om te zien. Moet zeggen dat de sperwer zich weinig aantrok van de torenvalk ze bleef rustig zitten. Ik kreeg gelukkig nog de kans om een paar mooie opnames te maken en hopelijk zijn ze goed gelukt. Maar al met al kon onze middag niet meer stuk.... Bedankt voor de gezellige dag Wil!


2 opmerkingen:

  1. Fraaie serie! Mooi dat je de sperwer kon spotten en ook nog prima wist vast te leggen, dat maakt je dag! Torenvalkje ook prima vastgelegd en net als de sperwer met een fraaie rustige achtergrond waar de vogels mooi los van komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Marcel, ja wat een geluk kan een mens hebben, je reken nergens op en je krijgt dit! Ik vind de achtergrond bij de torenvalk super mooi.De sperwer heeft ook een alerte houding, fijn dat hij zo lang bleef zitten.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats uw reactie