woensdag 13 mei 2020

Wat een waarneming....

Afgelopen maandag kreeg ik een appje van Wil dat er op het parkeerterrein Hargen een roodkopklauwier was gespot. Ik kon het eerst niet geloven....een roodkopklauwier...hier in Nederland??? Nou dat moeten we gelijk gaan natuurlijk. Na het eten in de auto gestapt en naar Wil gereden. Wat er op dat moment door je hoofd heen gaat is echt super... wat een voorpret. Maar goed je kunt daar ook aankomen en de vogel is gevlogen maar gelukkig is dat niet gebeurd. De klauwier zat wel behoorlijk ver weg....maar wat een beleving. Hieronder een paar opnames en dit was weer puur genieten.


 







2 opmerkingen:

  1. Dit buitenkansje goed gegrepen, je hebt er mooie opnames aan over gehouden en natuurlijk is de belevenis van deze ontmoeting ook van onschatbare waarde. De eerste opname is prachtig, leuke houding, mooi vrij en lekker lichtje in het oog, maar de andere twee zijn ook zeer geslaagd. Mooie beelden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, dit zijn wel de krenten in de pap, hoewel een "gewone" soort ook genieten is. De vogel staat er prima op, het oogje knalt er ook uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats uw reactie