maandag 30 mei 2016

Lucky shot.....

Vandaag weer naar de hut in Balgzand samen met Wil. Het weer beloofde niet veel goeds maar we hebben toch een heerlijk dagje gehad. Je kunt in deze hut ook vluchtfoto's maken dus wij maar eens proberen om wat leuks op de foto te krijgen. Maar wat is dat moeilijk zeg....niet de juiste scherpe...overbelicht enz enz..een hele andere tak van sport zeg maar. Ik weet nu wel waar mijn volgende uitdaging ligt. Hier een opname van een lepelaar in vlucht ook niet gemakkelijk zo'n witte vogel maar ik ben wel blij met het eerste resultaat...rechtervleugel is iets overbelicht maar dat kon ik niet helemaal goed krijgen.....


2 opmerkingen:

  1. Hallo Marcel, nou hier kan je mee voor de dag komen zeg. Echt een plezier om naar te kijken, mooi moment in de vlucht. Het wit is goed onder controle op mijn scherm ( net gekalibreerd ) Dit geeft toch wel een goed gevoel denk ik. Het was een gezellige dag!

    groet Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier kun je wel mee voor de dag komen Marcel, fraai vluchtbeeld zeg! Kun je terecht wel blij (en trots) mee zijn, het moment is mooi en de belichting mooi in balans en dat valt met een wit onderwerp meestal niet mee. Kortom een prima resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats uw reactie