donderdag 13 april 2017

Ze zijn er weer.....

Weer even heerlijk gevogeld samen met Wil op zoek naar de blauwborst. Er zaten er genoeg tussen het riet alleen nu nog leuk op de foto. Je merkt wel dat ze nog niet bezig zijn met broeden want ze waren niet zo vel als ze een geluidje hoorde van een andere blauwborst. Maar goed we hebben lekker gewandeld en veel mooie vogels gezien en gehoord. We kwamen tegen de blauwborst, heggenmus, rietgors, vink, snor (gehoord en gezien) bosrietzanger (herkenning door zang redelijk het zelfde als de kl.karekiet alleen met veel kopie├źn van andere vogels waaronder de koolmees), kleine karekiet, kneu, gaai, bruine kiekendief, buizerd, sperwer en ga zo maar door. Een prachtig natuurgebied dus. Hieronder de mooie blauwborst alleen deze zat iets te ver weg maar ik ben er wel blij mee de eerste voor mij dit jaar. En de mooie heggenmus als laatste. Ik heb weer genoten.


3 opmerkingen:

  1. Ik denk dat je heel tevreden kunt zijn. Het zijn mooie foto's geworden zo luid zingend en de staart gespreid.De heggenmus staat er ook loeischerp op. Een eldorado is het daar met al het vogelgezang.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Om vrolijk van te worden deze zingende vogels! De eerste opname springt eruit door de leuke houding en gespreide staart. Bij de andere beelden is het uit volle borst zingen mooi vastgelegd, je hoort ze bijna als je naar de foto kijkt! Mooi werk Marcel.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Om vrolijk van te worden deze zingende vogels! De eerste opname springt eruit door de leuke houding en gespreide staart. Bij de andere beelden is het uit volle borst zingen mooi vastgelegd, je hoort ze bijna als je naar de foto kijkt! Mooi werk Marcel.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats uw reactie